CREATIVE CONCEPTS & LETTERING

Acryl op doek. SOFT PINK WITH LAYERS, 24 x 30 cm, ingekaderd.

Painting: Cynthia Vertessen

WORKSHOP BRUSHLETTERING

Vanaf najaar 2023 staan er workshops brushlettering op de planning, maar wat is dat nu just?

Prijs inclusief materiaal: vanaf 45 euro incl. btw voor workshop locaties.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met verschillende lijndiktes en het tekenen van letters in meerdere letterstijlen. Het blenden van kleuren en het afwerken met fineliners.
Tegen het einde van de workshop ben je in staat mooie letters met een bushpen te creëren en ga je naar huis met je eigen quote. Deze quote creeëren we op A5 formaat en is klaar om in te kaderen.

Na de workshop kan je zelfstandig aan de slag, je kent de basis kneepjes en kan zelfstandig gaan experimenteren met alle mogelijkheden die een brushpen je te bieden heeft.

NIEUWS

Mijn boek is uit! Over handettering en creativiteit natuurlijk! Maar vooral over letters, lettersoorten en materialen. BENIEUWD? Hij is hier beschikbaar, uiteraard gesigneerd. (In de laatste stap van je bestelling kan je aangeven voor wie het boek gesigneerd moet worden.)

Bestel je hem liever via Bol.com? Dat kan ook, dan heb je hem morgen al in huis!

TROUWEN OF EEN EVENT ?

Ben je op zoek naar originele lettering? Ik werk graag samen voor je trouwfeest of event. Prijzen zijn afhankelijk van de papiersoorten en materialen die je verkiest. Stuur een mailtje voor meer info: cynthia-vertessen@hotmail.com

MUURTEKENING OP MAAT ?

Wil je graag een muurtekening op maat? Ik ga graag in gesprek om te bepalen wat je op de muur wil.

Met welk thema wil je aan de slag? Hoe groot wil je te tekening graag hebben? Heb je een effen en witte muur ter beschikking? Ik denk graag met jullie mee. Dit exemplaar van 5 lange meters kan je alvast bewonderen in Antwerpen bij Luddites Books & Wine.

Ik heb er alvast kei veel zin in!

BOEKENBEURS 2021

Op maandag 1 november, dinsdag 2 november en zondag 7 november kan je me vinden op de boekenbeurs in Antwerpen.

Je kan bij me terecht aan voor bushpen demo’s en de signeersessie van mijn boek “De kunst van het handletteren”.

Ik zal te vinden zijn op de stand van Lucas Creativ. Hal 3, Standnummer 308! See you soon!

GETEST EN GOEDGEKEURD

In de zomer van 2020 werd de online workshop uitgetest door Het Belang van Limburg. Ze schreven er een enthousiast artikel over in hun weekendmagazine.

WEDDING VIBES

Voor het huwelijk van mijn bestie ontwierp ik deze gepersonaliseerde kledinghangers voor De grote dag. Het was een klein cadeautje, maar voor haar eentje met een mooie betekenis.

Ook graag zo’n gepersonaliseerd ontwerpje? Stuur me een berichtje voor meer info via info@studiovertess.be

EEN WORKSHOP OP MAAT

Wil jij graag een workshop organiseren in je bedrijf, een feestje, op kamp of gezellig thuis met vriendinnen, lees dan zeker verder. Handletteren en andere creatieve workshops zijn he-le-maal hot! 

We beginnen met enkele oefeningen om de techniek wat in je hand te krijgen, van letters naar woorden om vervolgens een toffe quote mooi op je blad te krijgen. Ik zorg voor enkele oefenblaadjes die je mee naar huis kan nemen. 

KOSTEN: vanaf 43 euro per persoon. INBEGREPEN: startpakketje, deze omvat een papierblokje, een fineliner (zwart) en potlood.  Een totale waarde van 12 euro).

De duur van een workshop is ongeveer 2,5 uur. Ik werk met een minimum van 6 en een maximum van 14 deelnemers. 

PRIVE WORKSHOP

Wil je liever in een klein groepje aan de slag? Dit kan tot maximaal 6 personen, inclusief startpakkertje! Je maakt tijdens de workshop ook gebruik van mijn assortiment aan pennen en stiften.

Ik verwacht jullie bij me thuis op een datum naar keuze! Kostprijs 65 euro per persoon.