CREATIVE CONCEPTS & LETTERING

NIEUWS

Mijn boek is uit! Over handettering en creativiteit natuurlijk! Maar vooral over letters, lettersoorten en materialen. BENIEUWD? Hij is hier beschikbaar, uiteraard gesigneerd. (In de laatste stap van je bestelling kan je aangeven voor wie het boek gesigneerd moet worden.)

Bestel je hem liever via Bol.com? Dat kan ook, dan heb je hem morgen al in huis!

TROUWEN OF EEN EVENT ?

Ben je op zoek naar originele lettering? Ik werk graag samen voor je trouwfeest of event. Prijzen zijn afhankelijk van de papiersoorten en materialen die je verkiest. Stuur een mailtje voor meer info: cynthia-vertessen@hotmail.com

WIN ACTIE

Wil je graag kans maken op een hoog gepigmenteerd aquarel napje van FINETEC? Maak dan dit jaar je moederdagkaartje zelf en zorg dat ik het weet:

1: Deel je zelfgemaakte handlettering kaart voor moederdag op instagram en tag @studiovertess!

2: De instagram van StudioVertess volgen.

3: Maandag 9/05 wordt de winnaar bekend gemaak en neem ik contact met je op! SPANNEND!!!

GRATIS FINETEC DEMO

Ken jij ze al, de prachtige materialen van finetec? Dit zijn metaalachtige kleuren met een sterke pigmentatie die heel leuk gecombineerd kunnen worden met de witte Sakura gelpennen. Je gebruikt ze als aquarelverf, maar ze kunnen ook met water verdunt worden en zijn mengbaar. Deze verfjes zijn ideaal voor HANDLETTERING, AQUAREL en voor het toevoegen van extra EFFECTEN. Tip: wist je dat er in het zilver ook ECHT ZILVER zit?

Ben je al helemaal enthousiast? Kom eens langs op mijn demo Zaterdag 30 april in Lucas Creativ Vroenhoven, en Zaterdag 21 mei in Lucas Creativ Mol.

MUURTEKENING OP MAAT ?

Wil je graag een muurtekening op maat? Ik ga graag in gesprek om te bepalen wat je op de muur wil.

Met welk thema wil je aan de slag? Hoe groot wil je te tekening graag hebben? Heb je een effen en witte muur ter beschikking? Ik denk graag met jullie mee. Dit exemplaar van 5 lange meters kan je alvast bewonderen in Antwerpen bij Luddites Books & Wine.

Voorbereidend werk start vanaf 200 euro, de muurtekening zelf start vanaf 400 euro. Stuur een mailtje voor meer info: cynthia-vertessen@hotmail.com

Ik heb er alvast kei veel zin in!

GRATIS INITATIELES LETTERING GENT

GENT SBOEKHANDEL DOK NOORD: 12.30 uur. Inschrijven voor de gratis initiatie op zaterdag 6 november 2021 kan hier. Plaatsten zijn zeer beperkt, dus wacht niet te lang.

GENT SBOEKHANDEL SHOPPING ZUID om 14.30 uur. Inschrijven voor de gratis initiatie op zaterdag 6 november 2021 kan hier. Plaatsten zijn zeer beperkt, dus wacht niet te lang.

MEET ME @STANDAARD BOEKHANDEL voor een mini workshop!

GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

SBOEKHANDEL DIEST op vrijdag 5 november 2021 om 14 uur. Vooraf inschrijven via een e-mail naar sb.diest@standaardboekhandel.be

SBOEKHANDEL HASSELT op vrijdag 5 november om 16 uur. Vooraf inschrijven via een e-mail naar sb.hasselt@standaardboekhandel.be

BOEKENBEURS 2021

Op maandag 1 november, dinsdag 2 november en zondag 7 november kan je me vinden op de boekenbeurs in Antwerpen.

Je kan bij me terecht aan voor bushpen demo’s en de signeersessie van mijn boek “De kunst van het handletteren”.

Ik zal te vinden zijn op de stand van Lucas Creativ. Hal 3, Standnummer 308! See you soon!

ONLINE WORKSHOP

Wat mag je verwachten: Een online HANDLETTERING workshop van 40 minuten. Op je eigen tempo ga je aan de slag met handlettering. De filmpjes blijven beschikbaar. Je ontvangt je persoonlijke login na een eenmalige betaling van 25 euro incl. btw en kan daarna aan de slag. 

Je kan de workshop aankopen in de webshop. Klik hier.

Zodra je bestelling afgerond is kan je op de website een accountje aanmaken via “mijn account”. De mail waarmee je de workshop aangekocht hebt staat in het systeem. Dat wil zeggen dat je meteen aan de slag kan als je account afgerond is.

WORKSHOPS OP LOCATIE

Momenteel zijn er helaas geen workshops op locatie. Hopelijk kan ik binnenkort opnieuw samen met jullie aan de slag!

De trend zit zich ondertussen voort in België. Wil je graag creatief aan de slag met letters, dan ben je  hier aan het juiste adres. Voor handletteren wordt er gewerkt met fineliners en ecolinestiften, Bij moderne kalligrafie gaan we aan de slag met een kroontjespen en inkt. 

Zowel workshops handletteren, moderne kalligrafie als doodlen zijn mogelijk bij Studio Vertess. Heb je een leuke koffiebar of andere zaak en wil je graag een workshop laten doorgaan. Contacteer me via info@studiovertess.be

GETEST EN GOEDGEKEURD

In de zomer van 2020 werd de online workshop uitgetest door Het Belang van Limburg. Ze schreven er een enthousiast artikel over in hun weekendmagazine.

WEDDING VIBES

Voor het huwelijk van mijn bestie ontwierp ik deze gepersonaliseerde kledinghangers voor De grote dag. Het was een klein cadeautje, maar voor haar eentje met een mooie betekenis.

Ook graag zo’n gepersonaliseerd ontwerpje? Stuur me een berichtje voor meer info via info@studiovertess.be

EEN WORKSHOP OP MAAT

Wil jij graag een workshop organiseren in je bedrijf, een feestje, op kamp of gezellig thuis met vriendinnen, lees dan zeker verder. Handletteren en andere creatieve workshops zijn he-le-maal hot! 

We beginnen met enkele oefeningen om de techniek wat in je hand te krijgen, van letters naar woorden om vervolgens een toffe quote mooi op je blad te krijgen. Ik zorg voor enkele oefenblaadjes die je mee naar huis kan nemen. 

KOSTEN: vanaf 38 euro per persoon. INBEGREPEN: startpakketje, deze omvat een papierblokje, een fineliner (zwart) en potlood.  Een totale waarde van 10 euro).

De duur van een workshop is ongeveer 2,5 uur. Ik werk met een minimum van 6 en een maximum van 14 deelnemers. 

PRIVE WORKSHOP

Wil je liever in een klein groepje aan de slag? Dit kan tot maximaal 4 personen, inclusief startpakkertje! Je maakt tijdens de workshop ook gebruik van mijn assortiment aan pennen en stiften.

Ik verwacht jullie bij me thuis op een datum naar keuze! Kostprijs 60 euro per persoon.